Förlovning betyder bröllopsyra

Den 20 maj i år gick min pojkvän ner på knä och friade till mig. Jag blir glad i hela kroppen bara att tänka på det, även om jag var alldeles för chockad och överraskad för att komma ihåg vad han sa. Jag vet bara att det var jättefint och att pep fram ett superglatt “JA!”. Tror inte heller att det tog många timmar innan han och jag började planera hur vårt bröllop ska se ut. Det ska bli så kul att ta med er på den resan.

Modou friar tll mig

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s