Gambia om 9 dagar

Nästa torsdag åker jag till Gambia i två och en halv vecka. Jag längtar så mycket nu, nästan så att jag räknar ner varje minut. Jag ska ner dit och hälsa på min fästman och hans släkt. Han är där just nu och söker uppehållstillstånd i Sverige. Under tiden man söker uppehållstillstånd så får man inte vistas i det landet, så det är därför han måste vara i Gambia. Han åkte dit den 25 maj och vi har alltså inte sett varandra sedan dess. Det har varit helt fruktansvärt att vara utan honom, men nu är det som sagt inte många dagar kvar till jag får se honom och hålla om honom igen. Ser framför mig ett sånt där riktigt Hollywood-möte på flygplatsen, där vi får syn på varandra, jag tappar min väska och vi båda börjar springa i slow motion mot varandra. Hahaha!

Jag hoppas att jag kan uppdatera bloggen även från Gambia, vi får se. Men till dess bjuder jag på några bilder från i januari när jag var där på en av mina vänners bröllop.

Barn som ritar på vägg i Serekunda, Gambia. Bouganvilla

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s