2 comments

  1. Det är superroligt att planera bröllop. Har ni satt något datum? Vet ni vart ni ska vara? =) Jag har en checklista på min blogg (kolla kategori: bröllop – hela planeringen). Vi gjorde t o m eget konfetti, men det rekommenderar jag inte… var hur jobbigt som helst att göra, men vi ville så gärna ha brunt och rosa för att matcha resten.

    Ska bli riktigt rolligt att följa bloggen =)

    Tänka sig att det var tre år sedan vi gifte oss, känns som förra året =) Nu har vi fokus på annan planeringen istället =) vilket blöjmärke är bäst?? Hahaha… istället för vilken ring ska jag välja? Inte lika glammigt, men mysigt =)

    Kram kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s