Framme i Gambia

Nu är jag inne på min andra dag här i Gambia med min älskade fästman, men det känns som att jag har varit här i en vecka redan. Så många nya intryck hela tiden! Igår började vi dagen med att gå och hälsa på Modous pappas familj. De bor i ett jättestort så kallat compound. De compound jag har sett tidigare har varit ganska så små, med kanske tre byggnader, medan det här verkade fortsätta hur långt som helst.
Det är regnperiod här just nu och vägarna är inte de bästa, så man får se sig för var man sätter fötterna. Det här är vägen till Modous pappa.I min hand har jag en liten handduk för att torka bort all svett. Det är galet fuktigt här just nu.Modous pappas compound. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara compound, men det är liksom flera hus som sitter ihop där en eller flera familjer bor tillsammans.De här supersöta barnen radade upp sig framför kameran. Några av dem är syskon till Modou.På kvällen gick vi ner till stranden och blev serverade nyfångad, grillad fisk med lime. Sååååå himla gott!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s