Fiskelycka

Modou och två av hans vänner tog mig ut på en fisketur. Hur härligt som helst! Jag har aldrig fiskat förut, men jag lärde mig att kasta och fångade faktiskt tre fiskar – två små havskatter och en stingrocka (som vi slängde tillbaka i vattnet). Jag var dessutom den första att få napp. Nöjd!

Stor diskussion om krokar och sänken pågår. För när storfiskar’n talar om hur stora fiskar han fått…I’m the king of the world! Två av mina fångster – en havskatt och en stingrocka. Var lite rädd för att rockan skulle sticka mig. Mindre lyckad fångst.

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s