Amsterdam i november

I slutet av november ska jag till Amsterdam och hänga med Tina Turners fanclub. Vi träffas en gång om året och de senaste åren har träffen hållts i Amsterdam. Vi är några i den här gruppen som brukar gå ihop och hyra en lägenhet tillsammans för att slippa betala så mycket för hotell och för att vi ska kunna ha förfesterna där. I år blir det en annan lägenhet än förra året. Ett helt hus kommer vi att hyra faktiskt. Fick se bilder på det nu och det ser ju otroligt mysigt ut.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s