Det börjar se ljust ut

Min fästman är ju i processen att söka uppehållstillstånd i Sverige. Just nu är han i Gambia eftersom man måste vara i sitt hemland under tiden ansökan pågår. Han åkte i slutet av maj i år och det har känts som en otroligt lång tid. Men nu börjar vi se ljuset i tunneln. Migrationsverket ringde igår och sa att de var nära ett beslut. Det är bara ett papper till som måste in och sen kan de ta beslut inom några dagar bara. Yay!!! Känns så otroligt bra nu! Det kommer ju fortfarande att ta ett tag innan han kan komma till Sverige, han måste först åka till Nigeria och lämna in uppgifter till tillståndskortet och sen tar det fyra veckor att få kortet. Men det betyder ändå att han nog är här innan jul. Jag är mycket glad nu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s