Dags att klä mig för vinter

Kom precis hem efter färganalysen. Jag hade ju innan fått en hel del olika bud på vad jag var för årstid, men färganalysdamen hade inga problem att placera mig i rätt fack – kallt mörkt hår, kalla ögon och kall ljus hy – jag är helt klart en vinter. En “contrasting” vinter till och med, vilket betyder att jag ska ha både ljusa och mörka färger på mig tydligen. Sen passar jag i starka, kalla, klara färger.

Så då vet jag det. Bara att hiva hälften av garderoben och alla guldsmycken. Lite jobbigt att förlovningsringen är i guld. Hmmm…

20121031-201037.jpg

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s