Winter, spring, summer or fall?

Ikväll ska jag på färganalys med bästa Linda. Ska bli så kul och så intressant att få reda på vilka färger jag passar i. Fasar bara för att jag kommer att känna för att slänga ut halva garderoben sen.

Jag kan inte bestämma mig för vad jag tror att jag är för årstid. Många har sagt nu att de tror att jag är en vinter. Men jag har hört från flera tidigare att de tror att jag är en höst. Vad tror ni? Vet ni vad ni är för årstid?

Här är förresten ett schema över alla årstiderna plus nyanser, eller vad man säger. Du kan t ex vara en av tre olika “vintrar” – clear, dark eller cool winter.

4 seasons of seasonal color analysis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s