På tisdag ryker lockarna!

Nästa vecka ska jag klippa mig kort igen. Eller kortare i alla fall. Ska bli sååå skönt! Jag har äntligen kommit på att jag aldrig kommer att få långt och tjockt hår. Så nu går jag tillbaka till den frisyr jag förmodligen alltid borde ha. Det är lite läskigt bara, för det gäller att det blir helt rätt. Ni anar inte hur många felklipp jag har fått stå ut med – centimeterkort lugg, tantkrull och krullig hockeyfrilla.

Jag har gått igenom gamla bilder på mig och när jag ser bilderna så tänker jag att jag faktiskt kunde göra en massa roliga frisyrer när jag hade kortare hår. Nu sätter jag bara upp håret hela tiden. 

Titta på de här till exempel. Ursäkta narcissismen förresten. De här korten tog jag med min webbkamera för att få profilbilder till t ex Lunarstorm och Facebook på den tiden då jag inte ägde någon digitalkamera. 

BildBildBildBildBild

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s