Med doft av fikon och rosmarin?

Idag var jag på välförtjänt shoppingrunda med Nicole efter att ha jobbat nästan fem timmar (en söndag!). Det blev inte så jättemycket inhandlat, men för mig så är det nästan omöjligt att gå in på BodyShop och komma ut igen tomhänt. Det är nånting med deras koncept som gör att jag lurar mig själv att jag är en bättre människa om jag handlar där och “ja, det är ju ganska dyrt och ja, jag behöver kanske inte detta, men titta så fin förpackning och känn så gott det doftar och det är ju så bra produkter och bra för miljön är det ju också!”.

Så självklart fick jag med mig en duschkräm därifrån. Den här gången blev det ett helt obeprövat kort – fikon och rosmarin. Låter ju ganska så äckligt faktiskt. Mer något man skulle vilja ha i en förrätt kanske, men den doftade riktigt gott. Ska blir intressant att se om den håller, eller om man tröttnar på den efter två tvättar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s