Jädersgården

Nu har Modou och jag varit och kollat på Jädersgården och vi har nog nästan bestämt oss för att det är där vi vill gifta oss. Bra pris, stort och rymligt, mysig atmosfär och ett superbra utrustat kök. Det endra kruxet är var vi kan ha själva ceremonin, men vi känner att vi löser det efter hand.

20130116-181112.jpg

20130116-181120.jpg

20130116-181127.jpg

3 comments

  1. Åh så underbart att läsa om bröllop! Blir alldeles varm i kroppen! =)=) Visst pirrar det extra mycket när man har en lokal färdig? Jag skulle lätt kunna göra om det igen! Det var verkligen en superupplevelse… nu har jag varit med om något annat helt fantastiskt. Dagarna går så fort och går i varandra. Tänka sig att jag inte har jobbat sedan 1 nov och snart är det februari. Lillgrabben växer så det knakar =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s