Mandinka

Min fästman Modou är från Gambia och har mandinka som modersmål. Jag har bestämt mig för att jag ska lära mig språket, men det är så svårt att hitta något skrivet på mandinka. Men kolla vad Modou kom hem med idag! Han var på biblioteket och hittade den här boken med berättelser på mandinka. Varje sida är också översatt till engelska, så jag kanske kan snappa upp lite mandinka medan jag läser.

20130121-220740.jpg

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s