Tyll och spets

Jösses vad kallt det var ute idag! Och jag tog bara på mig ett par tunna strumpbyxor. Höll på att frysa rumpan av mig på väg till jobbet. Dessutom var jag tvungen att gå hem igen på lunchen. Inte så smart att inte kolla på termometern imorse. När jag traskar tillbaka till jobbet ska jag dra på mig mer kläder.

Sitter nu på lunchen och söker på bröllopsklänningar på Pinterest. Oj vad mycket fint det finns! Nu har jag ju redan bestämt mig för vilken bröllopsklänning jag vill ha, men jag kan liksom inte låta bli att kolla i alla fall. Märker med en viss förvåning att jag är väldigt svag för tyll och spets. Trodde inte att jag var så prinsessig och romantisk faktiskt.

klänningar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s