Håraccessoar till bröllopet

Jag kanske ska betälla min bröllopsklänning ikväll [insert high pitched squeal]. Så nu är frågan vad man ska ha för accessoarer till. Det kommer definitivt inte att bli någon slöja för min del. Det är inte jag. Men jag funderar på ett sånt här litet flor. Tycker att det är väldigt fint och jag tror att det skulle passa bra till klänningen.

Vad tycker ni? Flor – hiss eller diss?

Bild från Etsy.com

9 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s