Brudnäbbar – check!

Nu är jag hemma igen efter två mycket intensiva och roliga arbetsdagar. Känns bra att vara hemma igen till man och kanin.

Förra helgen tackade mina älskade syskonbarn ja till att vara brudnäbbar. Det är två killar och en tjej och de har fårt i uppgift att bära fram ringar och strö ut blommor. Min systerdotter hade lite svårt dock att förstå sin uppgift – “ska jag kasta blommorna på Modou och Martina, eller på gästerna?” Haha! Sötnöten!

Nu sitter jag och kollar brudnäbbklänningar till henne. Skulle vilja hitta något sånt här, men i rosa. Vill ju att hon ska få glänsa som den lilla prinsessa hon är. Pojkarna bestämde sig snabbt för att de ville ha fluga. Blir jättesött tror jag!

20130205-194623.jpg

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s