De bästa bröllopsapparna

Jag lovade ju er en lista på mina favoritappar när det gäller bröllopsplanering, så här kommer den äntligen.

Din egen bröllopsplanerare – Wedding Happy 

Se till att skaffa en bra planeringsapp. Den här tycker jag är helt klart bäst av de jag har prövat. Du får redan inlagda uppgifter och ett datum när de ska vara klara och så påminner appen dig om vad du ska göra när. Den är gratis att ladda ner, men jag rekommenderar att sedan betala för den fulla versionen för du kommer att vilja ändra, ta bort och lägga till uppgifter eftersom de som finns inlagda är anpassade för ett amerikansk bröllop.

weddinghappy.com

Håll budget med WC Budget

Den här är gjord för att räkna ut en bröllopsbudget, men kan egentligen användas till all sorts privat budgetplanering. Jag gjorde till exempel en budget över julklappsinköpen i julas. Som bröllopsbudgetverktyg är den helt fantastisk faktiskt. Skriv upp hur mycket ni vill lägga på varje utgift och den räknar ut vad hela kalaset kostar. Du kan lägga upp kategorier med underkategorier (t ex kategorin Bruden, med underkategori Klänning, Brudbukett, Ring) och den här har också förinställda kategorier där du faktiskt kan lägga in vad hela bröllopet för kosta och så räknar den ut vad t ex din klänning får kosta. Galant!

Planerna tillsammans med Avocado

Det här är en app för par. Genom den kan ni skicka meddelanden till varandra. Men det bästa med den här är att ni kan göra gemensamma listor och kalender. Det gör att ni båda kan ha koll på vad som behöver fixas och när saker ska göras. Jag har skrivit om appen förut här. 

Skapa en gästlista med MyGuestList

Här kan du skapa er gästlista och hålla koll på om ni har skickat inbjudan till dem och om de har tackat ja eller nej. Du får koll på hur många vuxna, barn, kvinnor och män som kommer på bröllopet.

Skapa färgschema med ColorSchemer

När du ska göra en färgschema är den här lilla appen en bra hjälp. Du skapar och sparar enkelt dina färgscheman och kan bära med dem när du till exempel är ute och handlar dekorationer.

4 comments

  1. Kul att läsa om bröllopsplanerna, underbar tid att gå och längta, drömma och planera. Du har kanske skrivit om det eller redan hitta, men jag hade stor nytta av bordplacerigsverktyg som gick att hämta på nätet. Lätt att bygga bord, flytta folk och inte minst undvika att glömma bort att placera någon.. Lycka till med allt, ser fram emot att se bilder! Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s