Bröllopsklänning beställd!

Ligger hemma och är magsjuk. Inte trevligt! Men jag var tvungen att berätta för er att jag beställde min bröllopsklänning igår! Iiiiihhhh!!! Ska bli så kul att se den, men jag tror att det tar ett par månader att få den, för den är måttbeställd.

Tänker tyvärr inte visa den för er innan bröllopsdagen, men jag bjuder på en bild på en annan bröllopsklänning. Den här bilden hittade jag när jag var runt 12 år i ett gammalt fallfärdigt torp. Jag bestämde mig då för att jag skulle ha exakt en sån bröllopsklänning. Haha! Smaken förändras, kan man säga. Den här är inte i närheten av hur min klänning ser ut.

20130211-215438.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s