Fyndar bland farmors saker igen

Idag mår jag bra tack och lov, men jag stannade hemma i alla fall, så att jag inte smittar ner mina kollegor och för att vila upp mig ordentligt. För att inte dö av tristess så gick jag igenom fler av lådorna från farmor. Sedan hon gick bort har jag tre förråd fulla med hennes saker som jag måste gå igenom och bestämma vad jag vill behålla och vad som till loppis.

De här sakerna behåller jag från dessa lådor.

20130212-193854.jpg
En söt lampskärm, litet kakfat i glas, en fin bricka med fågel på, glasskål och tre mässingsljusstakar.

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s