Jag vann en kamera!

En av montrarna på webbdagarna hade en Instagramtävling. Uppgiften var att beskriva med en bild och motivering vad mobilitet var för en själv. Jag funderade länge och tänkte på när det har varit viktigt i vardagen för mig. Jag la till slut upp en bild på mig och Modou, med en förklaring till bilden och jag vann! Trodde aldrig att jag skulle vinna. Men de hade tydligen fastnat för den mjuka tolkningen. Jag vann en Nikon Coolpix. Skoj! Här är min bild och motiveringen.

20130307-200819.jpg

20130307-200827.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s