Brudbuketten

Enligt min lilla bröllopsplanerarapp så börjar det bli dags för mig att bestämma mig för hur min brudbukett ska se ut. Jag har några idéer och jag vet ungefär hur jag vill att den ska se ut, men ibland är det svårt att bestämma så där definitivt hur den ska se ut. Jag vet att jag vill ha någonting väldigt färgglatt och inte så perfekt eftersom min klänning är väldigt vit och rätt så stilren.

Hur skulle du vilja att din bukett såg ut? Eller, om du har gift dig redan, hur såg din bukett ut?

bukett

4 comments

  1. Hej Martina!

    Stort grattis till den stundande bröllopet! Det är såå roligt att gifta sig (gjorde det själv i augusti 2012) så ni har mycket skoj att se fram emot!. Jag bestämde mig för att göra min egen brudbukett och var också sugen på mycket färg. Så den blev i olika toner av rött och orange. Du kan se på min facebooksida hur resultatet blev – för det verkar inte som att jag kan lägga in en bild här, va?

    Kramar från Anna (som förut hette Bergström och pluggade i Örebro)

    1. Heeej! Vad kul att du har kikat in här! Måste kolla in dina bröllopsbilder på Facebook! Ja, det är superkul att planera bröllop verkligen! Svårt med alla val bara 🙂 Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s