Bridal Body Prep Plan

I måndags började jag och Modou träna efter det här träningsprogrammet. Det är videos av triathlonatleten Amanda Russell som Bridal Guide har satt ihop till ett träningsprogram för blivande brudar. Det är superjobbigt! Men det är också väldigt bra för det tar bara 20 minuter till en timme varje dag och nästan alla övningar (förutom då du ska ut och gå eller springa) kan du göra i ditt eget vardagsrum. Billigt, enkelt och inga ursäkter!

Träningsprogrammet är ett rullande program på fyra veckor. Jag provade programmet innan jag åkte till Gambia och jag lovar att man börjar se resultat snabbt. I alla fall om man ser till hur mycket mer man orkar efter ett tag.

Med detta sagt så vill jag bara påpeka att jag inte tänker hetsa för att gå ner i vikt till bröllopet. Jag har bestället en klänning som passar mig nu och jag orkar inte bry mig om ett par extra kilon här och där. Jag känner mig väldigt fin i min bröllopsklänning och skulle kunna gifta mig idag. Däremot har jag varit väldigt mycket sjuk både förra året och nu i början av året så jag behöver verkligen träna för mitt immunförsvars skull.

Amanda Russell – Triathlonmästare och träningsguru

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s