Men ajjä!

Kom precis tillbaka efter mitt besök på vårdcentralen idag. Fick tiden när jag var hemma och sjuk senast för att kolla upp mina värden. Jag hatar att ta blodprov för jag är så sjukt svårstucken. De får verkligen gräva för att hitta några kärl och det gör så ont! Idag stack de mig tre gånger i armarna och två gånger i händerna och de fick bara ut lite blod på botten av ett av provrören. Så de kunde inte ta alla prover och nu måste jag gå till sjukhuset och ta resten. Suck!

Någon mer än jag som är svårstucken? Har ni något tips på vad man kan göra åt det?

20130313-115730.jpg

6 comments

  1. Ja jag är jättesvår stucken och mig får de alltid ta i händerna på, för det går inte ens att gräva fram de i armvecken.
    Men de brukar kunna få ur det de behöver i händerna.
    Rosis är supersvårstucken nästan omöjlig och hon brukar få gå till sjukhuset och ta med små tunna fina nålar och så brukar hon få ligga ner och slappna av ordentligt.
    KRAM på dig

  2. När Leia kom och de skulle ta prov på henne så värmde de en gummihandske med varmvatten och la på, värmen skulle tydligen expandera blodkärlen. Kanske värt att testa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s