Smekmånad

Jag vet inte än om vi kommer att ha möjlighet att åka på någon smekmånad i år, men jag hoppas det. Jag älskar att resa och det skulle vara så härligt att få resa iväg med Modou. Någonstans där vi bara behöver bry oss om varandra. Eftersom Modou har ett visum som gäller i två år innan han får ett permanent uppehållstillstånd så får han bara resa inom Schengen. Men det finns ju så otroligt många platser som är intressanta i Europa, så det spelar ju ingen roll. Jag har ju en förkärlek till Paris eftersom jag bodde där ett år och känner staden väl. Men det finns ju andra städer jag kan tänka mig att åka till också – Rom, Barcelona, Prag, Berlin. Vad skulle ni rekommendera för resmål?

Här är bilder från när jag var i Paris 2009 med vännen Pernilla.


Väntar på tunnelbanan sent en natt och gör parodi av modellposer.

Pernilla trött efter för mycket sightseeing.

Vackra Sacre Coeur!

6 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s