Bröllop med barn

Många väljer ju att vänligt men bestämt tacka nej till att ta med sig barn på bröllop. För Modou och mig kändes det självklart att barn också är välkomna på bröllopet, så vi bestämde tidigt att alla som vill ta med sina barn ska få det. Men då vill vi ju också att både barn och föräldrar ska kunna få en trevlig och rolig kväll. Så därför tänkte vi att vi behöver ha lite aktiviteter för barnen också. Jag tänker mig kanske en lek- och filmhörna med roliga aktiviteter. Vad tror ni om detta? Några tips på vad man kan göra?

Pinned Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s