Planerar inbjudningar

Sitter just nu och spånar kring hur inbjudningarna till vårt bröllop ska se ut. Riktigt svårt är det med så många roliga, vackra och fina alternativ och många kreativa idéer som jag hittar överallt. Sen ska man ju tänka på det där med hur mycket man vill lägga på dem också. Tråkigt att man måste tänka på sånt. Jag vill gärna gå all in med vackert papper, foton, exklusiva kuvert, massa pyssel och blomsterbud. Haha! Men det funkar ju inte riktigt så. Vad är ert bästa tips för bröllopsinbjudningar?

20130401-142006.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s