Bruuuuuuuce!!!!

Ikväll ska jag med familjen och se Bruce Springsteen! Ska bli så kul att se honom igen. Tror att det är (om jag har räknat rätt) min fjortonde gång. Första gången jag såg honom var 1985 i England och jag var tre år. Tyvärr fick man ju inte ha med sig någon kamera in på konserter då så jag har ju inte så många bilder från de tidigare konserterna. Men här kommer några bilder från Bruce-konserter 2009 och 2012.

2009

Gabriella och jag väntade halva dagen i kön utanför Stadion i Stockholm. Hade cirka 700 personer framför oss i kön och ändå kom vi nästan allra längst fram.

2009 - 3 2009 - 22009

2012

Förra året var jag på hela fyra Bruce-konserter. Två stycken i Paris och två stycken i Göteborg. Kvällarna i Paris var de två varmaste konserterna jag någonstin har varit på. De var tvugna att stänga av AC:n inne i lokalen och jag trodde att jag skulle svimma av värmeslag. Bruce slängde ut sina vattenflaskor i publiken och gick och skjölde vatten över oss med en stor tvättsvamp.

2012 - 1 - 2 2012 - 1 - 3 2012 - 1 - 4 2012 - 2 - 1

I Göteborg hade vi sittplatser första kvällen. Då gick jag med min mamma och hennes man och min kära syster. Andra kvällen köade jag från tidig morgon med Chris. Herregud vad det regnade den dagen! Det bara forsade vatten runt benen på oss och det kändes som att mina fötter skulle lösas upp och flyta iväg. Men regnet stannade upp när Bruce började spela och det var en helt magisk konsert. Bästa jag har varit på tror jag!

2012 - 3 - 1 2012 - 3 - 2 2012 - 3 - 3 2012 - 4 - 1

 

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s