Inbjudningar och fotografering

Åhhh, jag ligger så sjukt mycket efter med inbjudningarna. Trodde verkligen att jag skulle ha dem klara vid det här laget. Men jag har haft en sån galen beslutsångest. Det finns ju så många bra idéer! Och sen har det varit så svårt att fånga känslan av vad vi vill att bröllopet ska vara i ett enda litet kort. Kanske för att vi inte har något konkret tema.

Igår var jag i alla fall hård mot mig själv och satte mig framför datorn trots det vackra vädret och började jobba. Jag tror att jag kanske kan bli klar idag.

Idag ska Modou och jag bli fotade av Linda. Ska bli så kul! Vi behöver foton till inbjudningar, hemsida, program med mera. Så nu ska jag sätta igång och göra mig iordning och välja ut kläder. Iiiiihh! Skoj!!

20130512-093538.jpg

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s