Home sweet home

20130531-073933.jpg

Godmorgon!
Åh vad skönt det är att vara hemma igen! Det var jättekul med konferens och träffa en massa trevliga människor, men jag saknade Modou jättemycket. Vet att det är löjligt, för det var ju bara två nätter och mitt före detta singel-jag hade sagt åt mig att skärpa mig. Men jag hade jättesvårt att somna utan honom bredvid mig. Jag som aldrig brukar ha svårt att sova! Så nu var det så härligt att krypa ner i vår säng och jag har sovit som ett barn.

Så, fredag idag! Ska ni göra något kul i helgen? Jag vet inte riktigtvad jag ska göra. Lite bröllopspyssel kanske. Skoj!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s