Nähä!

Jaha, här hade man gått upp tidigt och snofsat till sig för att fixa nytt pass. Men så visar det sig att det blev något missförstånd med tiden så nu har jag en ny tid den 8 juli (!) istället. Suck, vad tråkigt! Så nu sitter jag och tröstar mig med en latte och väntar på att affärerna ska öppna. För då får jag förhoppningsvis se min vigselring igen. Spännande!! De nya “klorna” på ringen är klar och nu ska vi bara se till att den passar med förlovningsringen.

20130624-094151.jpg

20130624-094158.jpg

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s