Utan förlovningsring i tre månader

Fick se min vigselring nu efter att guldsmeden gjorde om den. Den är verkligen superfin! Jag är jättenöjd även den inte riktigt ser ut som den ring jag köpte, men nu är den mycket säkrare och den ser till och med lite äldre ut. Lite art deco över den. Nu ska den sättas ihop med min förlovningsring. Jag var så glad över att det nästan var klart så jag lämnade in förlovningsringen redan nu utan att tänka på att jag inte kommer att kunna använda den på tre månader. Men, men… Jag vet ju att själv att jag är förlovad så det kanske inte gör så mycket. Men det känns konstigt att vara utan ring.

20130624-104419.jpg

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s