Ny dator också!!

Idag skulle vi köpa en HDMI-kabel för att kunna koppla ihop teven med datorn. Visade sig att min gamla skruttdator inte har någon HDMI-ingång. Dessutom är jag typ rädd varje dag för att datorn ska börja brinna. Batteriet är också slut för länge sen. Så nu slog vi till på en ny dator också. En liten Acer Aspire. Känns jättebra! Den är superfin! Däremot kommer Windows 8 att ta tid att lära sig fullt ut. Windows honey, you ain’t Apple you know!

20130626-151728.jpg

3 comments

  1. Kul med nya grejer. När du ändå är i köptagen tycker jag du ska köpa en Apple TV (845 kr på Mediamarkt). Hur enkelt som helst att styra den från iPad och iPhone och se Play-kanaler och annat på din nya TV.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s