Bröllopsresan bokad

Nu har vi bokat bröllopsresan. Det blir Rom i en vecka efter bröllopet. Vi åker dagen efter bröllopet. Ska bli så härligt! Vi hade svårt först och bestämma oss för resmål. Eftersom Modou är gambisk medborgare så får han bara resa inom Schengen och till Västafrika, så det begränsade ju resmålen en bit i alla fall. Sen ville jag åka någonstans jag inte hade varit förut, för att kunna uppleva något nytt tillsammans med Modou. Till slut landade det på Rom. Det känns jättebra! Jag har alltid velat resa dit. Däremot vet jag inte så mycket om Rom. Så alla tips ni har mottages tacksamt!

20130705-125502.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s