Back to work

Godmorgon vänner! Så var min semester slut då. Herregud vad fort veckorna går när man har ledigt. Och vilken pärs det var att gå upp idag, trots att jag tog sovmorgon. Jag skäms för att säga det men min kropp vill gärna ha tio timmars sömn varje natt. Som en tonåring eller nåt. Det här semestern har jag gjort ett litet experiment med att inte ställa klockan om jag inte måste och då har jag vaknat först efter 10-12 timmar sömn. Galet! Bör jag söka för detta? Hur blir man piggare? Önskar att jag var en sån som bara kunde skutta upp ur sängen vid 6-tiden och vara nöjd med det.

20130715-081506.jpg

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s