4 minuters morgongympa

Jag är verkligen ingen träningsperson och har otroligt svårt för rutiner, men nu tänkte jag återigen försöka införa en ny rutin på morgonen, nämligen morgongympa. Jag har testat på denna förut och lyckades faktiskt att köra den varje morgon i tre veckor. Sen blev jag lat igen. Men skam den som ger sig. Nu ska jag på’t igen.

Det är Amanda Russels “4 minute morning energizer workout”. Jag har tidigare skrivit om Amandas “Bridal Body Prep Plan” här och jag gillar verkligen hennes träningsvideos. Det som är så bra med dem är att man inte behöver några redskap och att man kan göra dem precis var som helst. Det som är så fantastiskt med den här morgongympan är att den bara tar 4 minuter. Fyra minuter har du alltid tid med.

Sista övningen i programmet är att stå på huvudet. Efter att jag fick en låsning i nacken en gång när jag gjorde denna så bytte jag till den här ställningen istället. Funkar mycket bättre och ger typ samma effekt.

shutterstock_88738378

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s