Matlåda

Godmorgon vänner! Jag känner mig sjukt stolt över att ha med mig matlåda redan dag två på jobbet efter semestern. Måste verkligen bli bättre på det där med matlådor. Och idag känner jag mig riktigt pigg också. Tog i och för sig lite sovmorgon idag också, men ändå! Idag blir det jobb hela dagen och sen kanske jag ska hämta ut mitt pass och så kanske jag ska över till Linda och fota lite.

Vad ska ni hitta på idag då?

20130716-083226.jpg

2 comments

  1. Jag började dagen med ett dopp i Mälaren. Snart en cykeltur till Solby för att plocka årets sista jordgubbar. Sen slappa, sola, läsa och kanske ett pass på Gympozz framåt kvällen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s