Skor till bröllopet

Nu har jag inhandlat skor till bröllopet. Lyckades hitta helt perfekta skor, som kommer att passa superfint till klänningen och som har klack, men inte är för höga. Jag vet att det kanske är lite larvigt, men jag vill inte bli längre än Modou och då är det max 8 cm på klackarna som gäller. Dessutom vill jag gärna kunna gå i dem.

Däremot ser de inte alls ut som jag tänkte mig att de skulle. För det första är de vita och det var en av de sista färgerna jag tänkte mig att jag skulle ha. Jag tror att det är mamma som har påverkat mig här, men jag har problem med vita skor. Vet inte riktigt varför, men tycker ofta att det är fult. Men nu är de här vita i alla fall och helt perfekta!

Först hade jag tänkt att jag skulle ha ett par fuchsia-färgade skor. Tycker att det är så galet snyggt med kritvitt och sen en liten färgklick. Speciellt när det är tyll inblandat också.

cerisa skor

Sen tyckte jag att det blev lite för mycket färg om jag både ska ha skor och brudbukett som färgklickar, så då tänkte jag mig att jag skulle satsa på ett par ljusrosa, som de här nedanför. Men oj vad svårt det var att hitta. För det skulle ju vara rätt nyans och rätt höjd på klackarna. Så då skrotade jag helt enkelt den idén och nu landade det då alltså på ett par vita. Hur de ser ut får ni se efter bröllopet.

rosa skor

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s