Förlovningsbilder

Nu har inbjudningarna gått ut och bröllopswebben är klar för länge sen så nu kan jag ju faktiskt dela med mig av de fina bilder som Linda tog på Modou och mig i våras. Tycker att de blev så himla fina och det känns så kul att ha. Något vi kan sitta och kolla tillbaka på när vi har varit gifta i 30 år och minnas hur nyförälskade vi var då.

Modou och Martina 001 Modou och Martina 002 Modou och Martina 003 Modou och Martina 004 Modou och Martina 005 Modou och Martina 006 Modou och Martina 007 Modou och Martina 008 Modou och Martina 009 Modou och Martina 010

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s