Love is here

Det var ett tag sedan jag la upp någon musik. Men nu är det dags. Det här är något av ett guilty pleasure. Ni vet, något som man skäms lite för att erkänna att man gillar. Jag tror att jag hittade den här låten när jag började leta musik till bröllopet och sedan dess har den varit en favorit på min Spotify-lista. Jag skulle vilja ha in den i bröllopsfirandet på något sätt, men jag vet inte riktigt hur eller var. Det som tilltalar mig med den är att den är så där rakt och ärligt larvig som kärlek är. Inget pretentiöst, inget creddigt, inget tillkrånglat utan det är precis så här man känner när man är riktigt kär. Och musiken är sådär hoppigt poppig som man känner sig. Som att man bara vill skutta ner för gatan för att man är så glad.

Vad har ni för guilty pleasure just nu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s