Kackerlacka?!

Vet ni vad? Vi kanske har kackerlackor hemma. Så jädra äckligt!! Jag dör!! Ska inte gå händelserna i förväg i och för sig. Den supergulliga killen från Anticimex sa att det finns insekter som påminner om kackerlackor också så det behöver inte vara det. Det märktes att han var van vid folk som ringer in och skäms. Men tänk om det är kackerlackor i alla fall. Så fantastiskt vidrigt! Direkt tänkte jag “har vi så smutsigt här hemma”, men så läste jag på och de sprids tydligen oftast genom mat eller att man har varit utomlands. I vilket fall så krullar sig skinnet på mig vid blotta tanken att de kanske finns i mitt hem. Kunde knappt sova igår!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s