Smink till bröllopet

Eftersom jag vet att jag inte kommer att bli nöjd om någon annan gör det så tänker jag lägga min make-up och göra min frisyr själv till bröllopet. Inte för att jag är någon mästare på varken smink eller hår, men jag har levt med mitt hår och mitt ansikte i 31 år nu och jag vet liksom det mesta av vad som funkar och vad som inte funkar. Jag betalade 800kr för att gå till salong och få håret uppsatt en gång. Såg inte klok ut! Jag hade kunnat göra det bättre själv på fem minuter. Så den tabben gör jag inte om, speciellt inte på min bröllopsdag.

Vad gäller smink tänkte jag försöka mig på något sånt här. Blek hy, lösögonfransar och ett par sjyssta röd-rosa läppar. Vad tror ni om det? Det enda jag är nervös för är lösögonfransarna. Får nog börja träna redan nu.

20130719-140435.jpg

20130719-140441.jpg

20130719-140446.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s