Migrän från helvetet

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har tillbringat halva dagen på akuten. Fick så galet ont i huvudet. Det kändes som att någon satt bakom mitt öga och stack knivar i det. Otroligt oskönt! Jag har migrän så jag tänkte att det nog var det även om det kändes annorlunda denna gång. Det kom mycket snabbare och gjorde så himla ont. Jag ringde mamma och frågade om hon hade haft så någon gång när hon fått ett migränfall, men hon kände inte igen det och tyckte att jag skulle åka till akuten. Så jag gjorde det. Efter en låååååång väntan och galet mycket ont konstaterade de att det i alla fall var migrän. De tyckte att jag skulle boka in en läkartid för att göra en migränutredning, så det ska jag väl göra när jag orkar. Men nu vet ni i alla fall varför jag inte uppdaterat något idag. Jag återkommer imorgon när jag mår bättre.

Hoppas att ni har haft en fin söndag! ❤

4 comments

  1. Älskade vän ❤
    du måste boka tid hos doktorn. ring dit i morgon så du kan få rätt medicin.
    du måste vara rädd om dig.
    älskar ❤

  2. Usch!! Hoppas verkligen att du mår bättre imorgon! Ta och boka in en sådan tid med detsamma! Så här kan du inte ha det! Krams

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s