Springsteen och jag

Godmorgon kära ni! Idag har jag satt på mig rockkonsert-stassen för ikväll ska jag på Springsteen and I i Örebro. Det är en dokumentär om Bruce Springsteen och hans fans som visas idag på biografer över hela världen. Jag ska dit med käresta syster yster Mia, som har varit bäst och skaffat biljetter till oss. Det ska bli så himla kul!

20130722-085701.jpg

20130722-085707.jpg

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s