Mot frisören

Idag ska jag iväg till frisören och klippa mig. Jag är lite nervös för jag ska till en ny frisör idag så vi får se hur det blir. Hoppas att hon inte förstör håret totalt bara. Jag har lite svårt att förstå varför många frisörer är så himla dåliga faktiskt. Eller är det jag som har otur? Men de flesta jag har varit hos tar absolut ingen hänsyn till ansiktsform, färgsättning, kvalitet på hår eller hur man stylat håret (ex. sidbena eller mittbena). Jag har avlångt ansikte, lockigt hår och passar i kalla färger. Ändå så har jag under åren fått hockeyfrilla, tantkort hår, varma röda toningar, volym på hjässan, mittbena, bob, frisyrer utan lugg etc. etc.

Nåja, hoppas att denna kan göra något snyggt och lyssna på vad jag vill.

20130724-111817.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s