Det går inte!

Det är så himla trist att skriva detta, men jag måste ta en bloggpaus till efter bröllopet. Jag hinner bara inte blogga nu. Det känns så tråkigt, för det är ju nu jag har saker att blogga om, men jag måste hålla också. Vill ju inte packa ihop lagom till jag ska gifta mig.

Men jag tänkte att jag i alla fall ska hinna med att Instagramma, så följ mig på Instagram! @martinamy heter jag där. Ni kan också följa #modouandmartina för att se bilder från bröllopsplaneringen, möhippan och såklart självaste bröllopet på lördag.

Ta hand om er så ses vi igen om en vecka eller så. Då kanske jag är i Rom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s