Brudbuketten

Tänkte att jag skulle börja berätta om bröllopet, men jag vet inte riktigt var jag ska börja. Sen har jag inte fått alla bilder från bröllopet än och det är ju det ni vill ha, eller hur? Men jag tänkte att jag i alla fall kan bjuda på en bild på brudbuketten. Det var min vän Gabriella tillsammans med duktiga Lina på Ringblomman i Flen som gjorde buketten. Jag tycker att den blev så otroligt fin och den passade perfekt till bröllopsklänningen (jag lovar, det kommer bilder på klänningen sen också!).

bukett

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s