Ordinerad vila

Sitter på Espresso House och installerar min nya iPhone medan jag funderar över livet. Var precis hos en läkare som sjukskrev mig i ett par veckor för stress. Det var verkligen det sista jag ville, men för höga krav blandat med otydligheter och en hel massa annan röra på jobbet, som jag inte kan ta upp här ledde till slut till att jag inte orkar mer. Ibland måste man tänka på sig själv också och inte hålla på att vara snäll och hjälte.

Så nu har jag alltså fått ordinerad vila. Men doktorn var noga med att poängtera att vila betyder inte att ligga på sofflocket, utan att ta hand om mig själv. Göra roliga saker och bara sånt som jag vill. Låter ju riktigt trevligt… men samtidigt är det svårt att få bort den där lilla gnagande rösten som säger att jag är elak nu när jag sätter andra i skiten. Får omge mig av mina fina vänner som får tysta ner den där rösten.

20131118-121933.jpg

2 comments

  1. jag är här hela tiden… kom så ska jag nog få tyst på den där gnatande rösten.
    nu ska vi bara fokusera på Martina och se till att du ska må bra.
    love u

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s