På väg till Amsterdam

Sitter på Arlanda och väntar på mitt flyg till Amsterdam. Det är dags för den årliga träffen med min Tina Turner fan-vänner. Ser verkligen fram emot att träffa dem. Behöver verkligen tanka ny energi efter allt strul med jobbet. Det är typ världens trevligaste, mest energiska och positiva människor jag ska träffa så det är precis vad jag behöver. Och om det är någon som undrar hur det går ihop med min sjukskrivning så kan jag meddela att det var helt okej med min läkare. Hon tyckte också att det var en bra idé att komma bort lite och slippa tänka på jobbet hela tiden.

Snart går flyget! Got to go!

20131122-154429.jpg

20131122-154441.jpg

20131122-154449.jpg

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s