When life gives you lemons, make lemonade!

Nu blev jag sjukskriven till 20 december. Det känns konstigt och sorgligt, men samtidigt skönt. Nu ska jag ta den här tiden till att fokusera på allt bra och positivt i mitt liv. Min att göra-lista för den här perioden kommer att se ut på följande vis:
1. Söka nytt jobb
2. Umgås med vänner
3. Julpyssla och julstöka hemma

För att uppfylla punkt 3 idag tänkte jag baka pepparkakor. Har några superfina pepparkaksformar som jag ser fram emot att använda. Har haft dem länge, men tror inte att jag använt dem någon gång. Söta va? Önskar att jag hade en kanin också…

20131128-145346.jpg

2 comments

    1. Nej, det är ju inte det… Var på jobbet idag för att lämna sjukintyg och hade hoppats på att träffa dig, men glömde bort att du var på Meridium-dagen. Lika bra det kanske. Jag bara grinade i alla fall. Ja, av er får jag verkligen fina söta apelsiner. Saknar er massor! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s