Julstädat

Idag har jag städat och tvättat hela dagen. Så nu är hemmet riktigt julfint. Det blev inga pepparkakor idag. Tänker att Modou och jag kanske kan göra det imorgon. Nu sitter jag i soffan och kollar på Tv och gör de här små finingarna. Det har kommit att bli ett måste för mig att göra nejliksapelsiner till jul. Jag är superallergisk mot hyacinter, så jag tycker att det här är ett vackert och enkelt sätt att få hemmet att dofta jul.

20131129-224543.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s